Business Analyst Lesly D. aan het woord. : “Finivo? Dat is één sterk team!”

05/02


Business Analyst Lesly D. aan het woord. : “Finivo? Dat is één sterk team!”

FINIVO laat regelmatig een medewerker aan het woord over zijn of haar functie en ervaringen. Lees in de rubriek “Medewerker aan het woord” meer over onze manier van werken en de belofte “You can count on us” aan onze klanten. En hoor van (misschien wel jouw toekomstige collega's) waarom zij destijds kozen voor FINIVO!

Wat is jouw verhaal Lesly?

Tijdens mijn opleiding Accountancy-Fiscaliteit was ik reeds zeer geïnteresseerd in de gebruikte computerprogramma’s. Na mijn stage in een softwarebedrijf besloot ik dan ook verder in te zetten op informatiemanagement. Dit in combinatie met boekhoudkundige studentenjobs. Na mijn studies ging ik aan de slag in een boekhoudkantoor. Ook al werkte ik daar zeer graag, ontbrak er iets. Zo ben ik 3,5 jaar geleden bij Finivo terecht gekomen.

Waarom ben je bij Finivo gestart?

Finivo bood voor mij de ideale combinatie: een boekhoudkundig medewerker die ook de IT mogelijkheden binnen de sector kon opvolgen en uitwerken.

Wat is je drive?

Ik hou ervan andere mensen te helpen. Ondertussen niet meer alleen mijn collega’s, maar ook onze klanten begeleid ik om zo efficiënt mogelijk hun administratie te verwerken.

Hoe ervaar je de samenwerking in het FINIVO team?

Finivo is één sterk team. Iedereen staat voor elkaar klaar om ervaringen te delen en mee te denken voor moeilijke vraagstukken. Ik heb met iedereen goed contact, ook buiten het werk. Onze frequente teambuildingactiviteiten zijn zeker iets om naar uit te kijken!

Waar ben je goed in en wat geeft jou voldoening?

Geduld is een handige eigenschap in het werken met computers. Maar ook mijn collega’s weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen om uitleg te vragen over een nieuwe toepassing.

Hoe kijk je terug op de voorbije periode?

De afgelopen periode zijn er al heel wat zaken verwezenlijkt, en er staat nog veel op de planning. Het vertrouwen en de vrijheid die je krijgt in het uitvoeren van je functie zorgen ervoor dat je je verder kan ontwikkelen. Niet alleen ik ben gegroeid, maar Finivo in z’n geheel.

Omschrijf jouw dag in het kort

Elke dag is zeer afwisselend. Ik werk vanuit de verschillende vestigingen en sta zo dicht bij mijn collega’s en hun dossiers. Ik volg de dagdagelijkse IT-problemen op, volg regelmatig demo’s en webinars om op de hoogte te blijven van nieuwe softwareontwikkelingen of zet me in voor een groter project. Regelmatig ga ik ter plaatse bij een klant om hun bij te staan in de digitalisering van hun interne processen.

Ook de middagpauze is zeer belangrijk, in de wandelgangen wordt mijn naam al eens genoemd als “aanstoker” bij het laten leveren van (niet altijd zo gezonde) maaltijden :)

You can count on us

Ik sta altijd met veel plezier klaar voor het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen, zowel van klanten als collega’s!

***

Bedankt Lesly!

Wil jij ook graag deel uitmaken van de FINIVO familie? Ontdek alle vacatures via onze website of contacteer Leslie Vogelaers voor meer informatie via Leslie.Vogelaers@finivo.be

We’re always looking for talented people.

Kom jij ons team versterken?

Meer nieuws lezen? Check ook deze:

BTW op internationale e-commerce vanaf 1 juli 2021

17/06

BTW op internationale e-commerce vanaf 1 juli 2021
Op 1 juli 2021 verandert de BTW-regeling voor internationale e-commerce grondig. Vanaf die datum moet de verkoper vrijwel altijd de BTW-regeling toepassen van het land van de particuliere afnemer. Om te vermijden dat u daarom in alle EU-lidstaten aa…
Lees meer

Finivo en BlueGround bundelen de krachten en worden Fidiaz!

28/05

Finivo en BlueGround bundelen de krachten en worden Fidiaz!
Finivo en BlueGround bundelen de krachten en worden Fidiaz! Samen de krachten bundelen! Met veel genoegen melden we jou dat de advieskantoren Finivo en BlueGround vanaf 28 mei de krachten bundelen en dit onder de paraplu van PIA Group. PIA Group vereni…
Lees meer

Stagiair Bram aan het woord: "Werken bij Finivo? Dat is kunnen rekenen op heel wat steun!"

11/05

Stagiair Bram aan het woord: "Werken bij Finivo? Dat is kunnen rekenen op heel wat steun!"
FINIVO laat regelmatig een medewerker aan het woord over zijn of haar functie en ervaringen. Lees in de rubriek “Medewerker aan het woord” meer over onze manier van werken en de belofte “You can count on us” aan onze klanten. En hoor van (misschien wel jo…
Lees meer