Webinar 11 mei / 12 mei

26/04


VERDUURZAMEN VAN JE WAGENPARK. HOE PAK JE DAT AAN?

Je wilt het wagenpark zo efficiënt mogelijk verduurzamen. Maar hoe pak je dat slim aan? En is dit al interessant voor jouw onderneming? Op 11 en 12 mei adviseren Andreas Ophelders van Finivo, Ellen Vandervorst van Electro-Test en Kristof Huysecom van KBC Autolease over hoe je de switch naar een duurzaam wagenpark efficiënt aanpakt!

Wanneer: 11 mei van 9u-10u of 12 mei van 12u-13u
Onderwerp: De switch naar een duurzaam wagenpark

Registreer je via deze link voor de sessie van 11 mei om 9u

Registreer je via deze link voor de sessie van 12 mei om 12u

Ontmoet de sprekers

Andreas Ophelders - Senior Accountant FINIVO
Andreas Ophelders maakt sinds 2013 deel uit van het FINIVO accountancy team. Hij heeft reeds jaren ervaring als Senior Accountant en is voor vele klanten een vertrouwenspersoon die hen met de nodige expertise adviseert rond Accountancy en fiscale topics.

Ellen Vandervorst - CEO Electro-Test
Electro-Test werd in 1991 opgericht als familiebedrijf. Intussen is de organisatie uitgegroeid tot een vaste waarde in keuring van installaties (elektriciteit, gas, brandbeveiliging, druk, milieu, hefwerktuigen, liften,...). Hun ervaring en expertise gebruiken ze met veel passie voor het geven van adviezen omtrent de plaatsing van laadinfrastructuur.

Kristof Huysecom - KBC Autolease
Kristof is doordrongen van realistische mobiliteitsoplossingen en bedenker van de eerste échte fietsleasing in BE. Good cop, bad cop wat betreft mobiliteitsbeleid bij KBC en de klanten. En ja, olijfboer in z’n kostbare vrije tijd.
Hij is dus bijzonder goed geplaatst om jou inzicht te geven in de werkelijke kost om jouw wagenpark te vergroenen, maar ook in de toekomstvisie van de leasemaatschappijen.

We’re always looking for talented people.

Kom jij ons team versterken?

Meer nieuws lezen? Check ook deze:

3 tips voor het herkennen van phishing

05/05

Phishing is een vorm van internetfraude. Via mail worden mensen opgelicht door ze te lokken naar een valse website om ze daar te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoord of hun bankrekeningnummer. Oplichters sturen momenteel e-mails in naam van de …
Lees meer

Nieuwe btw-verlaging voor horeca, ook voor alcohol

21/04

Nieuwe btw-verlaging voor horeca, ook voor alcohol
Om de cafés en de restaurants te ondersteunen komt er een tijdelijke btw-verlaging. Zowel op maaltijden als op dranken moet tot eind september slechts 6 procent btw worden aangerekend. Als de coronacijfers het toelaten, kunnen de cafés en de restaurants …
Lees meer

Fiscale recuperatie kwijtgescholden huur

20/04

Fiscale recuperatie kwijtgescholden huur
In vorig artikel Corona update: Nieuw fiscaal steunpakket. werd dit reeds mee gegeven als één van de Covid-19 maatregelen. Hierbij de uitgebreide tekst omtrent dit fiscaal voordeel. Heel wat verhuurders deden al een tegemoetkoming naar hun huurders toe i…
Lees meer